Има моменти, които завинаги остават в историята като провокативни, неочаквани и

...
Има моменти, които завинаги остават в историята като провокативни, неочаквани и
Коментари Харесай

Поп културните събития на 2022 г.

Има моменти, които вечно остават в историята като провокативни, непредвидени и поучителни.

Шоубизнесът гради митове, основава и унищожава звезди.

Днес, обществените мрежи са мощно средство за навигиране на публично мнение и спорове. 2022 беше наситена и многопластова година, която ни предложи голям брой неочаквани обрати. 

Вижте кои бяха поп културните събития на отминалата година: 

" Don't worry, darling "  

Драмата към кино лентата на Оливия Уайлд беше пъркокласна и съдържаше всичко - любовна история, ядосана актриса и един доста прелъстителен, само че от време на време комплициран англичанин. Самият филм като че ли мина неусетно, до момента в който историите отвън екрана дълго участваха в медийното просттранство. 
Всичко стартира с любовната история сред Оливия Уайлд и Хари Стайлс. Всъщност, ролята на артиста е била поверена на Шая Лебьоф, само че заради разлики с Уайлд той отпада от плана. Говори се, че по време на фотосите основната Актриса - феноменалната Флорънс Пю е била постоянно поставяна на второ място, а внимание се е обръщало най-вече на британския артист. 
Тези изказвания донякъде се потвърждават от отсъствието на Пю за премиерата на кино лентата във Венеция. Именно в италианския град Хари Стайлс (под сериозния взор на Крис Пайн) приказва прекомерно нереално и комплицирано за достолепията на лентата. Например, че филмът доста му харесва, просто тъй като...нали разбирате, " наподобява на същински филм ". Разсъжденията на Стайлс бяха обект на голям брой смешки в интернет. 
В последна сметка " Don't worry darling " получи смесени мнения, само че това не му попречи да остане в историята като поп-културен феномен. 
 Екипът на
Шамарът на премиите " Оскар "  

Истината е, че церемонията вървеше много скучно и монотонно до момента в който Уил Смит просто не зашлеви Крис Рок. И не, това не беше режисиран скеч. И не, никой не го беше очаквал. 
Всъщност, това беше толкоз шокиращо, че всички като че ли реагираха със забавяне.
При връчването на премията за най-хубав документален филм Крис Рок съпостави брачната половинка на Уил Смит с Деми Мур във кино лентата " Равностойни оръжия ", в който някогашната брачна половинка на Брус Уилис се появява с бръсната глава.
В първия миг Уил Смит се засмива, след което обръща взор към Джейда Смит, която явно не е във екстаз от шегата.
Именно тогава той става, отива при Рок и го зашлелява с думите: " Не споменавай името на жена ми. "  Оказва се, че Джейда Смит страда от плешивост и това е повода да няма коса. Крис Рок споделя, че не е знаел за това.  Още по-шокиращо е, че малко по-късно Уил Смит получава премия за най-хубав артист. В речта си той не се извинява, само че го прави в изказване на идващия ден: " Шегите за моя сметка са част от работата, само че шегата за положението на Джейда ми пристигна допълнително и реагирах прочувствено ". 
Впоследствие разкаянието на Смит нараство (вероятно под натиска да загуби кариерата си) и звездата признава, че има проблеми с гнева и контузии от детството. Отзвукът от шамара беше толкоз огромен, че евентуално ще обсъждаме събитието и през 2023 година Предстои да разберем 
 Уил Смит зашлеви Крис Рок
Илон Мъск купи Twitter 

Илон Мъск купи обществената мрежа през април за 44 милиарда $. Той се зарече да върне свободата на речта и задейства профилите на Доналд Тръмп, Кание Уест и Андрю Тейт. После стартира да прави анкети, да разяснява разнообразни събития и да предизвиква лавина от мнения с всяко свое деяние. За Мъск ще се приказва и през 2023 година, това е несъмнено. 
 Илон Мъск
Принц Хари и Меган Маркъл 

Двойката направи толкоз самопризнания, че даже светските хроникьори не съумяват да смогнат на откровенията. Излезе документалният филм " Хари и Меган ", принцът написа записки, а се приказва, че и брачната половинка му приготвя книга. Със сигурност горещата тема ще се задържи в окото на публичното внимание и през идната година. Не забравяйте да следите деликатно. 
 Принц Хари и Меган Маркъл
Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън 

Любовната биография на Пийт Дейвидсън е толкоз впечатляваща, че към този момент никой не се съмнява в поразяващия сексапил на комика. И все отново, когато Ким Кардашиян разгласи, че са двойка и Пийт я разсмива " както никой различен ", светът беше изумен. Не по-малко сюрпризиран беше някогашният брачен партньор на Ким, Кание Уест. Той насочи голям брой пофигравателни мнения към Пийт, който прераснаха в откровени обиди и закани. Короната във връзката бе взаимната поява на двойката на Met Gala. Ким Кардашиян беше облечена с иконична рокля на Мерилин Монро, а Пийт си беше просто Пийт, необятно ухилен, със слънчеви очила. 
Малко по-късно двойката се раздели, само че краткотрайният им романс беляза годината. 
 Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън
Бенифър

Две десетилетия след раздялата им Дженифър Лопез и Бен Афлек се събраха и подписаха брак. Преоткритата обич на двойката съумя да разчувства даже таблоидите, които отразиха любовната история с сантиментален жар, нехарактерен за тях. След сватбата Джей Ло написа в Instagram: " Направихме го! Любовта е красива. Любовта е всеопрощаваща ". 
Говори се, че следвайки образеца на Бенифър доста хора са дали втори късмет на някогашните си. За последствията от това ще приказваме през 2023 г. 
 Дженифър Лопез и Бен Афлек
Бременната Риана 

Всички сме виждали облекла за бременни. Гащеризони, необятни рокли и панталони. Скучно, само че множеството дами се помиряват за 9 месеца. Не и Риана. Певицата провокира международна полемика какво е удачно да носи една бременна жена. Легендарната поп звезда показа, че обожава модата и няма да се откаже от нея, единствено тъй като е бременна. " Бременната Риана " остава в историята. 
 Риана промени модата за бременни
Джони Деп и Амбър Хърд 

Една от най-обсъжданите правосъдни борби в историята. Хората не помниха, че имат персонален и професионален живот и се заеха да разнищят мистерията към връзките на Джони Деп и Амбър Хърд. Имаше толкоз доста смешки, видеа и статуси, че Хърд упрекна интернет, че въздейства на процеса. 
Наркотици, кавги, крясъци, сълзи, сдобрявания - делото изобилстваше от шокиращи моменти. Вече има и екранизации. 
Джони Деп завоюва, а Амбър Хърд изгуби. Актрисата би трябвало да заплати обезщетение, а с кариерата ѝ евентуално е свършено. Карибският корсар съумя да си върне живота и потвърди правотата си. 
 Амбър Хърд и Джони Деп
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР